Opublikowano: 27-03-2024
Wygaśnie: 30-04-2024
Zakres obowiązków: 1. Kontrola jakości surowca dostarczonego do zakładu. 2. Kontrola w toku produkcji w wyznaczonych punktach procesu technologicznego. 3. Znajomość wykonywania badań laboratoryjnych przewidzianych normami dla półfabrykatów, wyrobów gotowych, surowca, środków pomocniczych, materiałów spożywczych oraz opakowań. 4. Przygotowywanie odczynników, roztworów do wykonywania analiz laboratoryjnych. 5. Sprawdzanie i wzorcowanie przyrządów kontrolno-pomiarowych w laboratorium. 6. Atestowanie towarów przygotowywanych do wysyłek i wyrywkowa kontrola wysyłek. 7. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej jakości. 8. Prowadzenie innych spraw powierzonych przez Dyrektora Zakładu i Kierownika Laboratorium mieszczących się w profilu działalności laboratorium. 9. Przestrzeganie tajemnicy służbowej, regulaminu pracy i dyscypliny oraz Zarządzeń Dyrektora Zakładu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Zmianowość: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 26 do 28 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Wymagania konieczne:
Wykształcenia:
średnie zawodowe, kierunek: Technik technologii żywności
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Adres: Stawska 231, 08-530 Dęblin, powiat: rycki, woj: lubelskie
Osoba do kontaktu: Sławomir Stawiarski
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Typ umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar pracy: Pełny etat