Opublikowano: 21-12-2020
Wygaśnie: 31-07-2030
Zakres obowiązków: Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy.
Rodzaj umowy: Praktyka absolwencka
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Data rozpoczęcia: 01.05.2019
Data zakończenia: 31.07.2020
Zawód: kucharz*
Wymagania konieczne:
Wykształcenia:
gimnazjalne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu pracy: MPiPS - PGP
Adres: RADZIWIE 7/U1, 01-164 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Osoba do kontaktu: SEBASTIAN JANECZEK
Wymagane dokumenty: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.
Typ umowy: Praktyka absolwencka
Wymiar pracy: Pełny etat